Rezidence Kristián v Hradci Králové

12. 8. 2024

je moderní rezidenční projekt, který se nachází na Moravském Předměstí v Hradci Králové. Tato novostavba nabízí více než 150 bytových jednotek, které jsou navrženy s důrazem na komfort a moderní životní styl. Návrh projektu vznikl ve spolupráci s renomovaným architektem Davidem Vávrou, což zaručuje nejen vysokou estetickou úroveň, ale i funkčnost a praktičnost jednotlivých bytových jednotek. Projekt zahrnuje různé typy bytů, od malých jednopokojových až po prostorné čtyřpokojové byty, které splňují potřeby různých typů obyvatel. Rezidence Kristián se skládá ze dvou bytových domů, mezi kterými bude umístěno dětské a sportovní hřiště. První etapa by měla být dokončena v srpnu 2025. Následovat bude druhá etapa.

Železobetonové monolitické konstrukce stavby provádí společnost Quart Construct, s.r.o. Společnost ROLAND CZ pro tohoto významného zákazníka, v případě uvedené stavby navrhuje a dodává bednicí systémy pro veškeré monolitické konstrukce v režimu „pronájem x prodej“. Jedná se zejména o tyto systémy:

Projekt rozsahu Rezidence Kristian samozřejmě vyžaduje výrobně technickou přípravu před zahájením stavby, jejíž nedílnou součástí je samozřejmě rešerše jednotlivých sad bednění a jejich optimalizace v množství a harmonogramu výstavby. ROLAND tuto službu standardně poskytuje, a i na této stavbě se potvrdilo, že se nejedná o promarněný čas a úsilí, neboť dobrá příprava přináší při realizaci zefektivnění množství bednění, jeho dopravy a nasazení tak, aby se všechny sady zapůjčené na stavbu vzájemně doplňovaly a svou variabilitou mohly být použity při navazujících fázích výstavby stavebního projektu.

Děkujeme společnosti Quart Construct, s.r.o. za důvěru a zajímavou realizaci. Přejeme úspěšné dokončení stavby a již nyní se těšíme na další spolupráci.

Zajímavé odkazy:

https://www.rezidencekristian.cz/

https://www.hkcity.cz/2024/03/12/v-hradci-zacala-stavba-nove-rezidence-nabidne-149-bytu/