Bednění PW a PWP – barva i pozink

26. 8. 2024

V hantýrce společnosti ROLAND znamenají zkratky PW a PWP zkrácené verze názvů našich dvou hlavních bednicích systémů stěnového bednění – a to PANAWALL a PANAWALL PLUS. Jedná se o produktové řady bednění, které od vzniku společnosti ROLAND považujeme za klíčové, neboť se vyznačují dobrým poměrem cena/výkon/kvalita. Více se o těchto systémech můžete dočíst v sekci PRODUKTY A TECHNOLOGIE: https://roland-bedneni.cz/category/produkty-a-technologie/

Informace, kterou chceme nyní doplnit, je skutečnost, že předchozí 2 roky jsme pořizovali do nájemního skladu zejména panely v povrchové úpravě práškový lak. Od roku 2024 doplňujeme však naše skladové zásoby hlavně v povrchové úpravě žárový zinek. Přestože jsou technické parametry obou variant podobné a cenový rozdíl není fatální a všechny varianty jsou vzájemně kompatibilní (jde zejména o trvanlivost bednění a jeho odolnost vůči oděrkům a klimatickým vlivům), považujeme za hlavní benefit „obou variant panelů v naší půjčovně“ zejména možnost volby ze strany našeho klienta.

Již nyní máme pozitivní zpětnou vazbu, a tedy pokud hledáte i vy kvalitní bednění v pozinku – s dobrým výkonem a cenou anebo naopak preferujete zaplatit o něco méně a naše červená prášková barva je pro vás v pořádku, neváhejte napsat na e-mail info@roland-bedneni.cz. Stěnového bednění máme ve všech variantách v zásobách dostatek.